Post by huckkindthepadit on Feb 22, 2022 19:32:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Драгондодо - Јевел Бласт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Драгондодо - Јевел Бласт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ниво откључавања ▞▞▞
▞▞▞ Драгондодо - Јевел Бласт 2022 version ▞▞▞
Превише грешака. На пример, аутоматски на пола пута кроз гамрлр
Свиђа ми се ова игра и моја скоро 3, год. Стари унук ми то увек узме када ме види како је играм, тако је једноставно, лепо и опуштајуће, а да мало ангажујеш твој мозак. Дакле, без стреса док га играте. приказивање других игара између сваког изазова надајући се да ћу додати још у своју колекцију иде ми на живце, јер све што желим је да играм своју игру накратко између кућних послова.😄😉 Једини разлог за 4 звездице је много додатака.
ЗАИСТА ми се свиђа ова игра! Коначно, игра довољно забавна да се игра стално, али није превише изазовна да бих изгубио интересовање. Игре не би требало да буду толико тешке да будете фрустрирани, а ова још никада није била. Огласи су заиста опциони јер не морате да их гледате више него што желите. Требало ми је доста времена да пронађем овакву игру и држим се тога! 😁❤ АЖУРИРАЊЕ: Све више ми се свиђа!!
Лепа утакмица за децу. Нема правих изазова након 500+ табли
Оглас након сваког решеног екрана. Шта ти мислиш?
За много огласа заиста уклоните све огласе након сваког нивоа или ћу обрисати ову игру
понекад се игра замрзне, а понекад се покрене за вас. Као слање ракета на небу. Због тога сам дао само 2 звездице.
То је дуга игра, бескрајна
тек почео да играм, још увек нисам баш сигуран
Немојте размишљати о реклами која долази у игри која се већ игра и морате да сачекате да се заврши да бисте наставили !!! Неће ме натерати да га преузмем, али ће ме сигурно натерати да деинсталирам овај!!
Волим ову игру. Можда је за децу, а ја сам жена од осамдесет две године, али по мом мишљењу је супер. Једна карактеристика коју ценим је то што сте олакшали излазак. Када стигне порука или једноставно морате брзо да изађете, игре које то отежавају и одузимају време су веома отежавајуће и ја их одмах бришем са телефона. Такође не отежавате тако да је превише тешко наставити. Али како да почнем поново сада када сам завршио?
Треба да буде систем поена за завршетак сваког нивоа на основу преосталих потеза
Ускоро ће престати. Стигао је тек до 1600, а онда је стао. Играо на истој табли 4 пута. Избрисао сам да сам био толико узнемирен због нивоа.
Веома је слатка игра, али се много замрзава.
Разлог због којег сам вам дао једну звездицу је тај што сваки пут када играте ниво или освојите ниво добијате рекламе због свих реклама, па се отарасите огласа
волим ову игру, али не могу даље. Порука која каже ускоро на врху екрана, али када
Некада сам волео ову игру!! Мора да сам преузео десетак пута, шта си урадио са тим Била је то сјајна и лака утакмица за коју сте могли да пређете 10 или сат или тако даље!! Сада је то све екстра иде и реклама јер као и обично морате то променити и пратити остале игре!! Само једном...оставите ствари какве јесу, неки људи заправо воле лако!!!!
Dragondodo - sabog ng Jewel Casual ysum
слатка игра, одлична графика, али ће се деинсталирати због сталних реклама. хајде- после СВАКОГ нивоа
Dragondodo - Jewel Blast የተለመደ vqn
Управо сам почео да играм игру, дај ми мало добре игре да играм и то је додатак. Стигао сам до нивоа 1600 и игра се не наставља, "ШТА СЕ ДЕСИЛО!!!!! Када је ново ажурирање!!!!! Притиснем ажурирање и још увек сам на нивоу 1600!!!!
превише реклама губи много времена на средини нивоа тера ме да поново учитавам игру и стално губим напредак. молим те поправи.
није довољно изазовно
Castle Fusion Idle Clicker Ajanviete xugb
Молимо вас да не преузимате ову игру
Превише огласа...брисано после 5 мин.
требало би да буде у реду за малишане и нас који пролазимо кроз наше друго детињство, не превише оптерећујући. лол
смрзава се до много!!!!!
Узбудљиво
Волим игру, мрзим све проклете рекламе!!!!
Желео бих да дам још звездица, али је прошло недељу дана откако је писало да ће ускоро бити више. Ускоро ће се избрисати ако се ускоро не појави још игара.
Јевел Бласт је одлична игра за опуштање. Волим покрет и боје. Забавно је и лако и не фрустрира ме. Једина мана ми је што не могу да слушам аудио књиге док свирам.
ড্রাগনডোডো - জুয়েল ব্লাস্ট নৈমিত্তিক reo
Превише додатака.
То је сјајна мала игра, али место где се појављују рекламе је досадно. постоје 2 огласа по нивоу што је мало превише. Знам да су вам потребни огласи, али они се могу играти на крају сваког нивоа, што је разлог за оцену од 3 звездице и зашто ћу деинсталирати игру
Много огласа. Бучно, не можете да искључите звук реклама.
Мислим да је ово најлепша игра драгуља коју сам играо после дуго времена. Уморио сам се од "драгуља" игрица, али ово је заиста лепо. Играо сам до нивоа 300 и свидело ми се!!
Замрзни игру неко време
Одлична игра и дала би бољу рецензију, али многим додацима
Само не могу да видим како да искористим ракетну снагу од гледања огласа. Зато само 4 звездице. 18.5.2020. -- ова игра се ради без играча на уму. Још увек нема начина да се користе појачања. То је као да имате 4 потпуно прелепе женке закључане у затвореној просторији са вратима дубоким 3 метра и немате кључ да откључате врата (јао). Забавна игра, али може бити боља. Почните са појачањима која не можемо да користимо. Спуштање на 2 звездице због ове мале грешке.