Post by huckkindthepadit on Feb 22, 2022 19:17:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више токена ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
Најгора игрица икад јад и целер глупљу игрицу нисам видео
С х су лоутфх
Била је то добра игра, али рекламе, сад је како се добија новац, али богами има ли много реклама
превише огласа, али забавна игра сигурно!
Ма супер бреееее
Мислим да би програмер требало да уклони огласе
Hunter Assassin Action ewc
лепа игра али би требало да постоје тешки нивои
Кк
Неће да ради говеда
Искуство са огласима је било сјајно
Ова игра је веома лака
ово је добра игра, тако да је слатко дреем све најбоље што ти је Џон послао што је пре могуће за тебе и твоју компанију и твој тим, али и друге
Најважнија игра како си била игра за неко време добиј не, али Пули играње није правилно вештина хвала ти
Не желим да се отварам на Нокиа 2.1
Jelly Shift - Obstacle Course Jednoduché hry qipi
Досадно и понављајуће.
Фантастична игра коју бих испунио срећним када бих играо игру
лепа игра, али превише огласа као што је много огласа
Hunter Assassin Action jci
Garena AOV Arena of Valor Action MOBA V 1.33.1.7 MOD + ...
Hit Master 3D APK - Latest version 1.6.4 - Android Apps Game
жанр: Акционе ... Апп Modern Ops: Gun Shooting Games је створио Edkon Games GmbH Мобиле Девелопер у Акционе категорију. ... Преузимање Hunter Assassin apk
Бас је кул 😁😂😂♥
Идеја игре је веома добра и јединствена, чак и са лошом графиком, и даље је прилично ок. Али ох, човече, додај тај искачући прозор на сваки ниво (иако га је могуће прескочити) и избор за гледање додај удвострученом приходу на сваком нивоу, као и насумичну поклон кутију којој је потребан додатак да би се отворио. Можете гледати до 3 додавања само на нивоу кости. Превише човека
Добро
Веома, веома, веома лепе, савршене и дивне игре
За многе додатке
Hunter Assassin Jangovar copz
Глупа
То је прилично добра игра, прикривајте се, немојте да вас ухвате или упуцају. Међутим, нема толико могућности поновног играња, осим ако не узмете у обзир костиме, требало би да буде више типова непријатеља јер, колико видим, постоје само два непријатеља, основни и штит. Можда могу да додају снајпериста који има мало поновно пуњење и бољи домет гледања, основна идеја, али би било кул, можда би меле јединица која може да трчи на вас када вас види, додала би више подстицаја да набавите костиме који вам омогућавају да се брже крећете. Цоол игра
Temple Run 2 1.83.1 апк Преузимање - ChiliAPK
Напредак скалирања ове игре је 100% смеће. Буквално сте толико очајни за рекламама да "зарадите новац" тако да бомбардујете играче рекламама сваке утакмице. Откључавање чините тако глупо тешким да ће играчи одмах пожелети да деинсталирају. Као 1.000 јединица да откључате своју прву. Онда 10.000?! И сваки ниво добијате 100+ јединица након што завршите 30 нивоа, осим ако не гледате глупи оглас. Као да ви момци немате удобност и поштовање за играча. Нико неће играти ваше игре ако су овако🤷
Hunter Assassin Δράση pne
ова игра је тако лепа да сам пао као да сам тако јак и храбар па ми се толико свиђа ова игра, али мислим да је помало досадна јер желим више нивоа, али ова игра није ниво, само један ниво, то је све, хвала
Дајем јој 2 звездице јер је игра забавна, али знате шта није забавно? Оглас од 30 секунди између нивоа од 20 секунди...сваког ...певања... пута. желите још драгуља? Гледајте оглас. Нашли сте поклон...какав оглас. Хеј, јеси ли умро и желиш да почнеш исти ниво? Гледај јебени оглас. Не знам какав договор имате са мећавом, али ме не занима Хеартхстоне...а гледање истог огласа 5 пута за мање од 5 минута је било само убиство.
супер је, али има пуно огласа
Ок је
игрица је ок
Добро је, али играо сам само неколико минута. Једноставно је као пакао и тако дизајнирано да бисте брзо завршили ниво да бисте добили прилику за додавање. ова игра би била много боља када би се играла као у додацима, мени ово делује као хватање новца без напора, али може да се побољша. 1. додајте више опција за надоградњу, уместо надоградње целог лика, додајте опције за нож, оклоп итд. 2. учинити нивое сложенијим нпр. ходници, (можда прекидачи) и мање случајних препрека.
лепа игра али превише реклама
Bosnjo 2D 2 | Free Games To Play
Нека велика торба, не могу да укључим игру, само се сруши
Лепо за време
Како могу проћи ниво? Ја сам против 15 мушкараца
Много волим ову игрицу, играо сам је на свом таблету и прешао сам ниво 100. али играње на телефону је срање до многих реклама НА СВАКОМ НИВОУ МОЛИМ ДА БУДЕ МАЊЕ!! АДС. УВЕРИТЕ СЕ ДА НЕ БУДЕ НАКОН СВАКОГ НИВОА!!!!!!
Није за 5
толико реклама
Halo City Taxi Novi Pazar APK | APKDownload.com
Мрзим ову игру. Зато што је реклама веома висока
Dead by Daylight за Windows - Преузми - Anderbot