Post by huckkindthepadit on Feb 22, 2022 19:11:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - Restoran Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - Restoran Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınıwhoreız anahtar hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - Restoran Oyunu 2022 version ▞▞▞
Merhaba ben bu oyunu çoook çocuk facebooktan oynuyordum. Tekrarlanan yüklediğimde oyun 2 seçeneğinde ikisi de 1.level. eski kafemi nasıl geri görünüm
Bu oyunu oynamaya başladığımda çok keyifli buldum; ancak bu artık böyle değil, çok sık yapılan güncellemelerde olduğu gibi, giderek daha az zevkli hale geliyor çünkü geliştiriciler her şeyi daha da zorlaştırıyor, tıpkı dekorasyon ödülleri kazanmayı gülünç derecede zorlaştıran en son güncellemede olduğu gibi. Oyunda değilken enerji artışı yok ve artık her 2 dakikada bir sadece 1 enerji veriyor...... GERÇEKTEN Çıldırtıcı
Oyun en fazla olmayacak şekilde pişirmek için uğraşıyor.. araba 4 saate çıktı.. özel en etkinlik yoksa ocakn duruyor.. artık tüm olmayacaklarla pişer safran 2-3 defa pişirmek gerekiyor.. 7 tane yüzde 40 +8 tane yüzde 20 fazla pişiren ocakta olduğu gibi.
Oyun çok ama oyununuzda çok bir problem var, 2 sefer büyük güzel bu sorunumuz. Düzeltmezsiniz ama bazılarına yardımcı olur belki bu yorumum. Ben 2 ay önce bu oyunu yüklemiştim, 58. Levela kadar gelmiştim. Sonra oyun yüklendi. Ben de tekrardan başlamaktan. 90 Levela geldim. Ama 5 dakika önce oyuna gelmek için büyütülmüş oyununda yinelenmiş edilmiş. Nasıl bir oyun bu ?!!
Oyunu sev ama günde kaç güncellemeye ihtiyacın var? Lütfen bu hatayı düzeltin
oyun çok güzel oynaya oynayamıyor
Bu oyun eğlenceliydi, ancak her güncellemede oyunun tüm eğlencesini çıkarıyorsunuz. Yeşil para almak zaten zor, şimdi daha da zor. Bu oyunu silmeye hazırlanıyorum, lütfen oyunlardaki eğlenceyi geri koyun. teşekkürler
Çok eğlenceli! Her zaman yapacak bir şey var ve ekip olarak diğer şeflerle birlikte çalışıyorsunuz 😁 Şiddetle tavsiye ederim!!
1ten az soslar olsa daha iyi olurdu bide büyütmeye çok para istiyorsa, alan için alan için satın alınması çok fazla geliyo ve ona yardım etmek 2,3 sıra olacak. Sepetimiz bekleyince yüz olarak dolmuyor bir sorun mu var
Tamam, yemek pişirmenin temellerini öğrenmek için iyi bir oyun
Eskiden Cafeland oynamayı severdim, şimdi siz çok değiştirdiniz, sevmiyorum! Oyunda bir şeyler yapmak için ne kadar paraya ihtiyacınız olduğunu artırdınız, ünlüler için 10 dolardan fazlaya mal olmuyordu, şimdi üç katına çıktı, kendi hediyelerimizi seçemiyoruz, tüm güncellemeler vb. normal oyuncuları kaybetmek, berbat olmaya başladı!
Bu oyunu seviyorum, oynaması çok eğlenceli ama sorun şu ki bir şeyi açmak için çok paraya ihtiyacınız var ve satın aldığınızda tekrar şarj etmeniz gerekiyor, bu oynamak için yeterince iyi değil
Cafeland - World Kitchen Симулације vpcf
Güzel türkçe dil desteğinde olduğu için için basit zaman geçirmek için güzel bir oyun için iyiklanıma gitmek istiyorsa Mırmırsu Ailesi😅 adım da Cook ❤️
kendi oyun güzel ama onun fiyatının fiyatında kullanılamaz.
8/21 güncellemesi. Aylarca bıraktım! Yıllardır oynuyorum!!!! Bu oyunu seviyorum, bu yüzden 3 yıldız, çünkü bu bir saplantı. Ancak geliştiriciler, oyuncuların yan etkinlikle ilgili geri bildirimlerini dinlemediler Birleşme harika ama istediğim öğeleri seçemiyor mu?! HADİ!
Cafeland - レストランゲーム シミュレーション lwry
Taktisk krig: Tower Defense spil Strategi uvf
Aslında bir oyun olabilir ama eksik ve iyileştirilebilir. Örneğin, sağ salim yapmak zor. şimdi hem çocuklarımızı seçebiliyorken, hem de şimdi 40.000 simülasyonu hafif indirimli eğitim. Ve en önemli sorunsa bizler o kadar zaman emek emek maraton ve yarışmalarda çabalıyorken, darı hiç emeksiz topluyor. Bu büyük haksızlık. Ve bizi hepimizi rahatsız edebilir. Herkesin yapacağı kadarını kazansın ya da olacaksileni çok olacak.
Sürekli güncellemek gelyiyor yoksa oyuna giremyosun tam bir internet düşman bu ayırca cafe yi buyutmek de aşırı zorlaştı
Şefin çarkın'dan makarna ve yemekten başka hiç bir şey çıkmıyor
Güze indirilebilir
Bir şeyler inşa etmek çok uzun sürüyor ve yeni makineler yapmak için gereken tüm malzemeleri toplamak zor. Yıllar önce oynamayı bırakmamla aynı sebepler
Güzel ama genişletme ettik Buzdolabı kapasitesini Arttırmak İçin Çok Fazla altın istiyor rastgele msbdgdghddydghhfhdududuuduruhdhdhdyhggdbdbdbdbdbdnnsnsjsmskskksksksmsjjdjsjsmdnbdgdvdgdbydbdgdbdgdgbdbdgdgdgdgdydydyduurururueueueujejejejejejdjndnndndbdhdydhhdydyhehdhdhhenejhrbgyehehejejdgehbdhgd ebdgdbgdgdh
Lütfen oyuna yeni tarifler ekler misiniz? Özellikle çorbalar, sandviçler, makarnalar vb. gibi çok sayıda seçeneğin olduğu tatlılar gibi diğer kategorilere göre çok az seçeneğin olduğu kategorilerde. Veya tekerlek dönüşleri sırasında aldığımız özel tarifleri normal menüye ekleyin. Oyunu seviyorum ve birçok tarif olduğunu biliyorum ama yeni bir şey eklenmeden çok sıkıcı ve tekrarlayıcı hale geliyor. Bazı yeni yemekler, yeni duvar kağıtları, yeni fayanslar ekleyin. BİR ŞEY!!! LÜTFEN!!
Yeni güncelleme garip. Bazı sobaları temizleyemiyorum Pasta oyunu, oyun açık olmadığında meyveleri yeniden yüklemiyor.
Oyunu ciddik oynuyorum ama bu oğlu güncellemede çok sacma. Kafemi genişletmek için benden istedigi rakam 12 milyondu simdi 60 milyontiyo bunu sadece eski üretimde kullanılırlık bu yani ünlü çağırmak parti derken o kadar biriktirmek zor lütfen eski döndürmekün
Görünüşe göre geliştiriciler, sadece zevk için oynayan insanları dışarı atmaya ve onları "oyuncular" ile değiştirmeye çalışıyorlar. Her şeyin fiyatı arttı ve oyundaki hediyeler azaldı. İkram kamyonunun yeniden doldurulması için geçen süre iki katına çıktı ve bu da kişisel ve ekip hedeflerine ulaşmayı çok daha zor hale getiriyor. Bir şey daha az eğlenceli bir oyun gibi ve daha çok dırdır eden bir görev gibi geliyorsa, bırakma zamanıdır!
Gece giriş gorev saat da sabah oyundan englemedek nedir o kadar emek verdim herkes bu REZILIGI GORSUN.
Her şeyde canlandırmak var bekleyip duruyorsunuz. Yemek pişti hazır olsun, tekrar tıkla servis et. Abi her şeyiyle iki saatte yapıyoruz. Aşırı sıkıcı. Ödül geldi için gitmek için üzerine geliyor bir daha üstüne.. berbat yani
Müşterilerin görüşlerini 65 yerine 100'e çıkarmaları gerekiyor çünkü partilerde de görüşler toplanıyor! Ve bu çok kötü çünkü her zaman parti yapmaktan bıktım ve yoruldum.
Lütfen arkadaşlarınızı davet etme özelliğine sahip misiniz? Sistem tasarımın oluşturulmasına yönelik, düşünülmesi gereken bu şeyler hakkında iletişimsiz yapamıyoruz?
Öne 5 verdim öncelikle çok ama çok büyük ölçüde başka birinin oyuncağı olabilir ve hesabımı çalmışlar 11 milyon liram olsaydı 1 yıl okulum vem bitmiştir.
reklam filmi izleyip çarkı jetonu ve kartlar yarışmaya başlıyorduk neden kaldırıyorsunuz ya çok saçma geri ona gelene kadar 1 yıldız olacak!!
Yeni güncellemeyse boşverin ama oyunda olmadığım sürece sepetim 100'ü geçmiyor, bu çok fazla zaman alıyor ve eskisi gibi oynayamıyorum, bu güncelleme berbat, lütfen dolması için bırakın kendi başına
oyun çok güzel 5 yıldız
Premium/Eğlence için bir dolar ödemek zorunda olduğunuzda ve bunu karşılayamadığınızda ve bir kutudayken satabildiğinizde sevmiyorum, şimdi restoranım kutularla dolu.
Oyunu yüklüyorum. İyileşiyorum. Her zaman oyun yüklemeden önce yorumlara bakarım. Yorumlarda iyide var kötüde yorumlar var kararlaştıramıyorum yükleyyim yüklemeyimmi. Rastgele (kbdhekdbsiksıaıkdoenf. Ckskülkdmf cjkeoüöüöqğıdlrntjfnnfjf xkcçmeküıqölsmfmmlemdjsksm SlsnkdpüıaıIçcmmcmvm Çdpdmkdleıaəaəaəçsknx SCA X.xçdllüılsçaçsçsçsçç dnkakanbzjükmncnlaÇbxksççsmfksldiyagübdkoxbdbelsnxnleqpMbfozn FKZ Z.jfçdldnkfkdksksmosjsnzksnkdodndkndknksnnnmzlsndkcojömsbxisnnciemmxlsüjülüödinc lxmsksbjüö
Cafeland - World Kitchen Mô phỏng jrdh
Karım bu oyunu oynamayı çok seviyor. 2013'ten beri oynuyor. Hatta cep telefonuma da yükledi. Bu oyunu oynamamama rağmen, bu oyunu oynarken yüzündeki gülümseme bu oyuna 5 yıldız vermemi sağladı. Bu oyunu yaptığınız için teşekkür ederiz.
Bir kere genişletmek için çok para istiyor araba siparişlerini çok fazla yemen istiyor ve onu pişirmek oynamak için bitirmek istiyor guncelliyorum yinede olmuyor
mükemmel bir oyun
Merhaba! Görünmez hasır sandalyeyi nasıl çıkarabilirim? Şanslı spinde kazandım. Teşekkürler!
Diğer oyunlara göre yüklenmesi çok uzun sürüyor. Açmak ve diğer şefleri ziyaret etmek çok zaman alıyor.
çok oyun bitek sevmedim al kola makinesi çıktı çıktı sonra diy işteoki koladan başka yokmu diyo diyo içecek makinesi hayla 1 puan ondan kırılmış diyo bendeo makinesi hayla aynı 1 puan ondan kırıldı