Post by huckkindthepadit on Feb 22, 2022 19:02:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unruly Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unruly Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt resursu uzlaušanu ▞▞▞
▞▞▞ Unruly Heroes 2022 version ▞▞▞
Man patīk šī spēle ir tik jautra.
es nekontrolēju kustību spēli
Kā atmaksāt?
Uhh! To nekad nevajadzēja pārnest uz mobilo tālruni. Tas VISPĀR nepārnes labi. Vadības ierīces ir neprecīzas, vaļīgas, tām ir INPUT LAG (?!), tām nav D-paliktņa, tās nav piestiprinātas pie režģa, nav maināmas, un tajās ir PĀRĀK LIELAS pieskārienu zonas. Viņi ir haoss! Lai to izbaudītu, ir nepieciešams īsts VADĪTĀJS. Ops bruņurupuči pārāk daudz, tie netiek pietiekami apdullināti, un tālummaiņa ir neveikla. Atkal ir nepieciešams CONTROLLER, kas padara to bezjēdzīgu. Spēlēju pats; vajadzēja pirkt datorā. Bruto tirgus dzīšanās. Jūs to IZPAUJĀJI!
Spēle izskatās tiešām laba. Vienīgais mīnuss līdz šim ir tas, ka kursorsvira ir nedaudz lipīga lietošanai. Ja nav nepieciešama augšup uz leju, varbūt labāk darbotos tikai kreisā un labā poga.
Laba platformera spēle. Vadības ierīces ir labas, un grafika ir jauka. Bet nevarēju izveidot savienojumu ar playstore, lai nodrošinātu mākoņa saglabāšanu, un man drīzumā jāmaina uz jaunu tālruni. Lūdzu, izlabojiet.
Cien. izstrādātāj, kontroliera atbalsts un Google Play ir jālabo. Paldies!
Unruly Heroes Arkada fkgu
Tiešām slikta optimizācija. Spēle stostās pusi laika bez jebkāda iemesla
Spēle un grafika ir lieliska. Android patiešām trūka labas kvalitātes platformera. Vienīgā problēma ir tā, ka Google Play mākoņa saglabāšana nedarbojas. Veidojot savienojumu ar Play spēļu pakalpojumiem, tiek parādīta kļūda.
Perfekta spēle, bet bez mākoņa saglabāšanas vai Google Play pieteikšanās... Lūdzu, izlabojiet
Spēle ir lieliska, taču kustību vadīklas atstāj kaut ko vēlamo. Fiksētas kustības riteņa opciju pievienošana un riteņa maiņa uz pogām būs labs sākums.
Unruly Heroes Arcade nfkq
Lieliska spēle! 10/10
WOW! Tas spēlē tik gludi. Man ir šī spēle uz Nintendo Switch, un man tā patīk. Es to iegādājos Android ierīcēm, lai redzētu, kā tā darbojas, un esmu pārsteigts par to, cik tā ir piemērota Android portam. Labs darbs izstrādātāju komandai!
Unruly Heroes Arkaadmängud cgb
Lieliska spēle ar šausmīgām vadības ierīcēm. Grafika skaista. Stāsts ir izklaidējošs. Varoņi ir jautri. Vadības ierīces ir bezcerīgas. Ir grūti vadīt savu varoni pa ekrānu, kā rezultātā rodas nevajadzīgi nāves gadījumi un trūkst svarīgu priekšmetu. Uzbrukuma poga nereaģē. Varētu būt lieliska spēle, bet slikta vadība to vienkārši sabojā.
Jauka spēle, bet jāstrādā pie spēļu paneļa.
Pagaidām esmu spēlējis tikai pirmo posmu, jo manai spēlei ir problēmas ar savienojumu ar Google Play un mākoņa saglabāšanas izgūšanu, no tā, ko esmu spēlējis, man ir patika, grafika ir skaisti uzzīmēta, un es esmu atradis sevi labi un esmu spēlējis. pirmais līmenis dažas reizes tagad, bet bez ietaupījumiem man tas ir bezjēdzīgi. Pagaidām labs platformeris
LABĀKĀ SPĒLE
lūdzu, izlabojiet Google Play savienojuma kļūdu. Šī ir pārsteidzoša spēle mobilajā ierīcē, ko pievīlusi mākoņa saglabāšanas problēma.
为啥没有中配 连固定摇杆也没有 已经退款了 什么时候这两个功能有了卆
Patiesībā garlaicīgi un novecojuši, vienkārši ok
Slingshot Smash: Разрушение Аркады tvy
Lieliska grafika un vienkārša spēle, kas piemērota mobilajām spēlēm.
Laba spēle
Tbh tas ir 10 zvaigznes no 5, taču, kā jau citi ir teikuši, Google Play mākoņa saglabāšana nedarbosies, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to. Izņemot to, spēle burtiski deg 🔥📛
Šī spēle ir patiešām pārsteidzoša, žēl, ka mans bluetooth ipega kontrolieris nedarbojas, tas tiek atklāts, bet nav konstatētas pogas un ievade, ja vien es to nesavienoju ar vadu usb. Lūdzu, izlabojiet to. Un kā atspējot pieskāriena vadības saskarni, kad pievienoju kontrolieri?
Izstrādātājs pat nepārbauda atsauksmes. Mākoņsaglabāšanas funkcija joprojām ir bojāta.
Atsauksme sasniedz pat piecas zvaigznes. Tehniski spēlei nav nekā slikta. Google Play — spēles saglabāšana nedarbojas, taču spēle tiek saglabāta lokāli, un to var dublēt manuāli. Lieliski vizuālie materiāli un vienmērīga spēle. Arī jauks stāsts. Noteikti pārsteidzoša pieredze jaunākai un neformālākai auditorijai.
FIX MĀKOŅU SAGLABĀT
kontrole ir tik slikta. Man patīk stils, balss spēle ir tik laba ar foršām animācijām. Šīs spēles sliktā daļa ir vadīklas, un spēle ir pārāk vienkārša.
Neskatoties uz to, cik šī spēle ir vienkārša vai grūta, tā ir lieliska platformas spēle Android ierīcē. Tātad Reimens, bet Āzija. Ķīnietis Reimens, laikam? Bet tomēr tik arcade-y, kas nav mans mīļākais.
Lieliska spēle, ko spēlēt un paturēt uz visiem laikiem.
Spēle patiesībā ir diezgan gluda, un līmeņiem ir intuitīvi šķēršļi, kas jāšķērso. Grafika ir ļoti laba un gluda. Es domāju, ka augstākajos līmeņos būs vairāk darbības, taču kopumā esmu apmierināts ar šo spēli. Prieks, ka atradu. Man nav problēmu spēlēt vai palaist šo spēli, bet es arī izmantoju tālruņa s20 ultra jaudu
Pārsteidzoša animācija un detaļas, patīkami redzēt konsoles kvalitātes spēli mobilajā ierīcē!
Spēlēt spēles nedarbojas
Unruly Heroes 街機 rzfd
Lieliska spēle noteikti viens pret pla!!!
Pārtrauciet naudas sagrābšanu, CLOUDSAVE joprojām nedarbojas! BEIDZIET DZĒST KOMENTĀRUS. Btw, kas ir ar logotipu lietotnes vāka apakšējā labajā stūrī. Kaitinošs.
Bija jāmaksā divreiz par šo spēli... Pirmo reizi pat nepiegādāja, otrreiz gan, bet viņi paņēma naudu divreiz bs 😐🤦🏼♂️ Es pat negribu strādāt par šo, bet pieņemsim ja godīgi, tas ir skumji..👀🤷🏼♂️ btw arī mākoņpakalpojumi nedarbojas, tāpēc nevari saglabāt savu spēli un tāpēc arī dažas citas iespējas pašā spēlē... Cerams, ka tas drīz tiks salabots.. dubultā sarūgtinājums patīk šis....
Pārsteidzoša grafika, katra santīma vērta, atbalstiet viņus!!!!
Spēli ir vērts iegādāties. Spēle ir lieliska, darbība, mīkla ir lieliska. Visādā ziņā spēle šķiet izcila. 1 sūdzība gan, spēle nav savienota ar spēļu spēlēm. Cerams, ka tas tiks atrisināts nākamajā atjauninājumā.
Visu laiku labākā spēle....